dilluns, 3 d’abril del 2017

EL NOSTRE HORT...

Ja fa uns quants anys dins del nostre projecte d´escola verda,vam crear un petit hort .El primer any ens va donar maduixes i enciams . Vam poder fer una bona amanida per tastar-la tots.
Però no contentes ,vam voler  millorar-lo i  com la llar  disposa d'espais exteriors extraordinaris i lligant-ho a la nostra manera de treballar  global i la metodologia d'aprenentatge dels infants  voliem  donar-li més importància i fer-lo més gran .Per això vam buscar un altre lloc  i el Jordi de la brigada ens va preparar el tros.

Aquest any vam demanar ajuda a les famílies i els avis de la Rita la Montserrat i en Marcelino pagesos de tota la vida en un obrir i tancar d’ulls ens vam plantar    tomàquets , mongetes ,pebrots i maduixes.
La Monserrat va preparar la terra....
I en Marcelino va plantar...
Els nens i nenes aprenen a gaudir fàcilment de les activitats que proposem i els avis de la Rita ens van transmetre  il·lusió i ganes per fer d’aquest espai un lloc de vivències agradables, un lloc que es mantingui viu al llarg de tot l’any.
El nostre hort serà doncs un lloc on plantarem, tindrem  cura, recollirem els fruits o això esperem ....        observarem,tindrem paciencia , experimentarem i aprendrem significativament.

US MANTINDREM INFORMATS..!