divendres, 6 d’octubre del 2017

PROCÉS DE FAMILIARITZACIÓ

Estem treballant molt dur per que el procés de familiarització que estem passant tots plegats sigui el menys traumàtic possible.

 Les emocions estan a flor de pell aquest dies. Les angoixes,les pors,les alegries..els infants han de tenir al seu costat una mestra que els escolti i que estigui atenta a les seves necessitats.

Els infants no entenen el temps i els hi és molt difícil entendre que els pares o l’avia...marxin però que en una estona tornaran.

 Primer de tot, desprès d’haver fet les reunions individuals amb els pares i mares i conèixer els infants al màxim... hem començat a acollir-los , a crear un clima de seguretat  i a estimar-los sense preocupar-nos pels aprenentatges...que ja vindran .
 Un altre aspecte que prioritzem  tot l´any i especialment aquests dies, és la bona relació amb les famílies i la creació d´un bon clima de comunicació durant aquest procés.
Donar  espai a les famílies per a parlar, compartir les seves angoixes, les seves emocions. Dir obertament les coses que han passat  i com ho viuen  a casa,
Entre tots ...passar aquests procés el millor possible...!!

      
Alguns ja estan ..."manos a la obra"